top of page

We are still open....

Het was gisteren avond weer spannend, de persconferentie. Mag ik door gaan van de regering? Antwoord is Ja! Dat mag ik.

.

Momenteel bekijk ik het per dag of ik open wil blijven of toch besluit dicht te gaan. Dit doe ik o.a. aan de hand van de cijfers die dagelijks bekend gemaakt worden. Ik hoop dat er een dalende trend snel zichtbaar is... Maar er zijn nog meer factoren die mee spelen in de weegmomenten. Ondanks dat ik er alles aan doe om zo veilig mogelijke ruimte te creëren kan ik, zoals jullie wel kunnen begrijpen, geen 100% garantie geven.

.

Mocht je een les of meerdere lessen bij mij gepland hebben staan en je toch liever niet wil komen dan is dat prima. Schroom dan niet om af te melden. Dat lossen we op met workshops 100% geld terug en open atelier blijft komende tijden inhaallessen mogelijkheden hebben ivm Corona. No worries! Bij een paar cursussen zijn we al voorbereid op op afstand verder gaan met de lessen, maar helaas is dat niet mogelijk voor 1 cursus (vrijdag avond). Dus voor diegene die liever thuis blijven maar cursus volgen, dat is in de meeste gevallen dus mogelijk. Voor cursus waarbij dat niet mogelijk is bedenken we andere oplossingen.

.

Maar vooralsnog kunnen we heerlijk bezig zijn met het kleurrijke medium in mijn atelier. Deze tijden vragen om creatieve oplossingen. Laat dat nou net iets zijn wat we allemaal in ons hebben ;) Stay safe, stay healthy


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page