top of page

We are back!

Sinds 1 juni ben ik officieel weer open. Uiteraard met aanpassingen, maar het is weer mogelijk om les te krijgen hier in mijn atelier

Er is een protocol, deze staat bij de workshops/cursussen afdeling, omdat deze aangepast moet worden als er wijzigingen zijn door de regering, hij is dus up to date. Van spatschermen tot aan gelegenheid tot handen wassen en ieder een eigen handdoekje. Het is allemaal geregeld. Maar wat nog belangrijker is is de 2 tv's die nu in het atelier staan. Daar stream ik live mijn demonstratie op zodat men niet meer over mijn schouders mee hoeven te kijken, maar voor iedereen goed zichtbaar is vanaf de plek waar men zit. Inmiddels al een maand draaiend, en ik voel me weer helemaal in mijn element. Mocht je vragen hebben over hoe ik de dingen geregeld heb, bericht me dan gerust :)

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page