top of page

Mondmasker? Yesssss please

YaY ik mag nog open zijn!! En zoals jullie weten doe ik er alles aan om dat ook zo te houden, op een verantwoorde manier! Immers willen we heerlijk met de kleurrijke medium bezig zijn en niet met de zorgen die  buiten onze "pastel bubbel" bezig zijn.


Ik hoor mezelf al denken bij het idee om te moeten gaan tekenen met een mondmasker op. Pffffff, nee toch???? Nou, gelukkig hoeft dat niet! Maar.... Graag bij binnenkomst naar je plek toe en op momenten dat je rond gaat lopen in het atelier stel ik het zeer op prijs om wel een mondmasker te dragen. Zit je lekker te tekenen, dan kan deze gewoon af. Maar hoeft niet, je mag het ook ophouden als je dat prefereert.

En ik? Ik zal een mondmasker gaan dragen zodra ik binnen die 1,5 meter kom. Koffie/thee schenken, advies geven, potloodje pakken, meekijken bij een werk etc...  Kortom, meeste tijd van de les  Maar daar ben ik mentaal al op voorbereid ;) Dus alleen harige viervoeters mogen zonder mondkapje rond hobbelen door het atelier ;) Er waren na de persconferentie wat vragen over advies max 3 mensen over de vloer in je woning. Maar mijn ruimte is geen gewone woning, maar een atelier die er helemaal op ingesteld is om 1,5 meter afstand te kunnen houden en nog meer zoals een luchtfilter die bacteriën en virussen uit de lucht haalt, spatborden en een heel protocol waaronder handen wassen bij binnenkomst en dan nu ook de mondmaskers. Daardoor is het niet een doorsnee woning, maar een atelierruimte en valt het eerder in categorie openbare ruimte. Daarom ook de oproep tot dragen van een mondmasker.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page