top of page

En weer dicht per 15-12

Het zijn bizarre tijden. Pastellum is wederom dicht, voor de derde keer dit jaar. Pastellum houd de regering zijn lockdown aan. Dus tot 19 januari is er geen fysieke les hier in het atelier. Natuurlijk had ik gehoopt op een meer positieve manier van afsluiten van het jaar. Ondanks dit alles hoop ik dat iedereen goed door deze tijden komt, dat we over 5 weken gezond en wel in 2021 de dingen kunnen oppikken. Het klinkt nu gek om te zeggen met alles wat er speelt, maar toch wil ik jullie fijne feestdagen en vooral een gezond en kleurrijk 2021 wensen.


67 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Lydia de Rooij
Lydia de Rooij
15 dic 2020

Dat wens ik jou en je dierbaren ook. Hopelijk wordt 2021 een prachtig inspiratievol jaar! En gaan we in 2021 eindelijk afkomen van alle ellende om ons heen😋

Me gusta
bottom of page