top of page

Cursussen najaar

YaY we kunnen weer "gewoon" plannen! En dus ben ik ook aan het plannen :D Wat nieuw is is dat de Special weer op de kaart is. Wat beetje gek klinkt nieuw en weer in 1 zin, maar de huidige Special is al bezig met z'n 5e jaar en nog steeds doen we nieuwe dingen ;) Maar de special gaat dus van voren weer opnieuw draaien. Wat maakt het speciaal? Dat er allerlei technieken worden gedaan, niet alleen pastel. En allerlei soorten ondergrond komen aan bod. Maar ook wordt er thematisch gewerkt en ook kleurenleer komt aan bod. Heel gevarieerd dus! Per september starten er 3 Specials! Dus 3 groepen, zoveel animo is er. Maar nog niet elke groep is vol (de woensdagochtend is wel al vol en bij de andere 2 zijn nog maar enkele plekken beschikbaar), dus neem snel een kijkje bij cursussen en workshops en meld je aan ;) Ook deze cursus is om de week, les is 3 uur en de mogelijkheden zijn op dinsdagochtend en zondagochtend.

Wat dit najaar ook van start gaat is de cursus Into the Depth. Deze gaat voor de 2e keer draaien. Wat is draftingfilm en wat kun je ermee? We gaan bij deze techniek uitgebreid stil staan wat de mogelijkheden zijn en samen maken we oefeningen maar werken ook naar eigen referentiefoto's Deze cursus is 8 bijeenkomsten van 2,5 uur op woensdagavond (om de week) (Op moment van schrijven zijn er nog maar 3 plekken beschikbaar)


De workshops gaan nog gepland worden voor dit najaar. Dus daar komt nog een bericht over tzt. Met een kleurrijke groet, Lisa En pootje van Wally en Vision.


209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page